Wedstrijdverslag Voorwaarts DS1 – Lettele DS1 (rust 13-14) 20-23

Zaterdagavond mochten we de IJssel oversteken om te strijden voor twee punten tegen Voorwaarts DS1. Vorige wedstrijd bij ons thuis wisten we met 34-27 te winnen. Toch weten we dat Voorwaarts een lastige ploeg is om tegen te spelen en dat we ons voor 100% moesten inzetten.

Voorwaarts koos bij de toss voor een kantwissel. Misschien om ons uit de focus te halen? Dit leek niet meteen te werken, want Amber opende de score, 0-1! De eerste helft van de wedstrijd ging enorm gelijk op. Geen van de beide teams kwam op meer dan 2 punten voorsprong. Waar we wel in verschilden, was de manier waarop er werd gescoord. Voorwaarts mocht namelijk al vijf penalty’s verzilveren, waarbij wij onze eigen kansen moesten pakken zonder 7-meters. Gelukkig bleven wij dit doen en gingen we met een goede bal van Lenneke met één punt voorsprong de rust in, 13-14.

In de rust bespraken we dat we vooral zo door moesten gaan en snelheid moesten houden. Anouk had deze boodschap duidelijk begrepen en begon de tweede helft met drie haarscherpe goals vanaf de rechterhoek. Helaas bleef Voorwaarts ook scoren tot aan een gelijke stand van 19-19. In de slotfase waren wij sterker, waarbij wij vier doelpunten maakten en Voorwaarts één penalty in het doel schoot. Met een eindstand van 20-23 in het voordeel voor Lettele konden wij weer met een goed gevoel voorwaarts.

Let op!! Aankomende week spelen wij op een dag en plek die u niet gewend bent van ons. De wedstrijd tegen R.S.C. DS1 starten we vrijdagavond om 19 uur in Nieuw Heeten. Hopelijk tot dan!

Anouk 4, Lenneke 4, Marjolein 4, Jet 3, Kim 3, Amber 2, Narelle 2, Eline 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp