Wedstrijdverslag R.S.C – Lettele | 21-20 (rust 13-8)

In de schemer vertrokken we vanavond richting Weerselo. Dit keer een late wedstrijd die pas om 20:15 zou worden aangefloten, maaar na een weekend rust hadden we er allemaal weer zin in! De boodschap van Gert in de kleedkamer was helder, scherp beginnen, eigen spel spelen en hoog tempo.

De scheids floot aan. Tot 5-5 ging het gelijk op, beide teams hadden nog wat moeite om het net te vinden, dus ging het over en weer. Narelle had de boodschap van Gert goed begrepen en had al 3 van de 5 doelpunten gemaakt. Na een kwartier spelen werd ons spel werd wat slordiger en daar profiteerde R.S.C vollop van. Met 13-8 gingen we de rust in.

Eenmaal in de kleedkamer hingen de koppies wat naar beneden. Gert greep in en gaf ons een fanatieke peptalk; dit moet beter, de wedstrijd is nog niet gespeeld.

Met goede energie stapten we het veld weer op, en dat werd verdienstelijk beloond. In onze aanval zat meer variatie en de dekking + keepers stonden als een huis. We kwamen keurig terug tot 17-16, waarvan 5 doelpunten van de hand kwamen van ‘onze marjo’. Vanaf dat moment werd het stuivertje wisselen, maar R.S.C wist iedere keer de voorsprong toch te behouden. Eline maakte 2 goals achter elkaar vanaf de cirkel; 20-19 met nog ongeveer 3 minuten op de klok. Beide teams werd het wat heet onder de zolen van de handbalschoenen. Wij konden door slordigheden onze kansen niet benutten. De tegenstander kon het net niet vinden dankzij Milou die geweldig stond te keepen. Met nog 10 seconden op de klok gooide Len de 21-20 erin, R.S.C wist niet hoe traag ze naar de middenstip moesten lopen en dus tikte de tijd weg. Zo werd 21-20 ook de eindstand. Gestreden tot het einde, maar het was nét niet genoeg…

Zuur, balen, stom en frustrerend. Helaas moeten we de punten in Weerselo laten. Één lichtpuntje; we hebben de tweede helft met 12-8 gewonnen.

Volgende week spelen we tegen Pacelli. Dat belooft opnieuw een wedstrijd waar we flink aan de bak moeten. Komen jullie ons dan aanmoedigen?

[Marjolein 5, Lenneke 4, Eline 3, Kim 3, Narelle 3, Amber 1, Anouk 1]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp