Wedstrijdverslag Lettele – Combinatie ‘64 | 36-22

Dit weekend speelden we de allerlaatste thuiswedstrijd van het seizoen. De vorige wedstrijd tegen Combinatie’64 was een ruime overwinning, dus dat was ook het streven voor deze wedstrijd. Mooi en snel handbal om ons publiek nog 1x te laten zien wat we waard zijn, want het was geen ‘gewone’ wedstrijd… Het was ook de afscheidswedstrijd van Naomi en Bianca. Helaas moesten we het zonder Gert doen vanavond, maar gelukkig kwam Inge ons vanaf de kant ondersteunen als coach.

Met enige onrust begonnen we de wedstrijd, we moesten even zoeken naar hoe onze dekking het beste stond. Dit resulteerde al vrij snel in een 1-3 achterstand, maar dankzij een aantal goeie goals van Marjo, Kim en Anouk vanuit onze zo geliefde ‘snelle omschakeling’ kwamen we op 8-7. De eerste voorsprong van de wedstrijd, die we in de 45 minuten daarna verder uit konden bouwen.
Kim zette het in de eerste helft flink op het lopen en mede dankzij goed uitgespeelde aanvallen had ze na 30 minuten al 5 ballen in het netje gegooid. Ruststand 18-14.

In de kleedkamer lag de focus op onze dekking. 18 doelpunten scoren is prima, maar 14 tegen waren er teveel. De boodschap was duidelijk: slim verdedigen en snel blijven spelen.

Zo gezegd, zo gedaan. In de eerste 10 minuten van de 2e helft liepen we uit naar 26-17. Het gat was geslagen. Met 3 goals van lenneke op een rij en een niet-helemaal-perfect-maar-toch-leuk-uitgevoerd vliegertje van Bianc staat het 33-20. Ook Jet weet 3 keurige goals achter haar naam te noteren en Eline besluit de wedstrijd in de laatste paar minuten met 2 goals vanuit de break. Daarmee wordt er na 60 minuten spelen een score van 36-22 op het wedstrijdformulier genoteerd. Prima overwinning, mede dankzij alle support van een goed gevulde tribune!

Na de wedstrijd was het tijd voor bloemetjes uitdelen om onze fijne begeleidsters te bedanken voor hun inspanningen dit seizoen & afscheid te nemen van Bianca, Naomi en Roos.

Volgende week spelen wij op donderdagavond (!) de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Een heuze derby in- en tegen nieuw heeten. Hopelijk lukt het ons om het seizoen af te sluiten met een overwinning!!

Kim 8, Lenneke 6, Anouk 4, Eline 4, Jet 4, Marjolein 4, Bianca 3, Amber 2, Amilia 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp