W.H.C. – Lettele DS1 38-28 (rust 20-13)

Vanavond stond de wedstrijd WHC – Lettele op het programma. Wij kennen WHC nog van vorig seizoen waarin we 1x van ze hebben gewonnen en 1x verloren. Vandaag waren we er natuurlijk weer op gebrand om te winnen, vooral omdat WHC bovenaan op de ranglijst staat.

We begonnen de wedstrijd met een offensieve 1-5 dekking, maar helaas scoorde WHC het eerste doelpunt door middel van een penalty. WHC speelde snelle aanvallen waardoor we al snel tot een achterstand kwamen van 10-4. We hielden onze koppies omhoog en marjolein haalde nog een paar mooie punten binnen vanaf de cirkel. Toch was WHC ons net iets te snel af en konden zij makkelijk scoren via de breaks, waardoor we de rust in gingen met 20-13.

In de rust bespraken we dat we moesten afstappen van ons eigen spel om WHC uit hun spel te halen. In het begin van de 2e helft scoorde WHC 4 goals achter elkaar, maar daarna waren wij aan de beurt. We haalden punten binnen vanaf iedere positie en lenneke scoorde een prachtige penalty met een lobje over de keeper. Helaas bleef WHC ook scoren en kwamen we uit op een eindstand van 38-28 in het voordeel van WHC. Ondanks het verlies hebben we WHC toch een klein beetje verslagen: ze hebben namelijk deze competitie nog nooit zoveel tegen doelpunten gekregen!

Hopelijk kunnen we onszelf herpakken en volgend weekend weer knallen tegen Voorwaarts. We spelen volgend weekend weer een thuiswedstrijd en we zijn jullie support hard nodig. Hopelijk zien we jullie zaterdag om 19.30 in de Uutvlog!

Marjolein 7, Lenneke 6, Kim 5, Eline 3, Jolien 3, Inge 2, Narelle 1, Tessa 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp