Pacelli DS1 – Lettele DS1 33-30 (Rust 16-13)

Na 3 vrije weekenden speelden we gisteren tegen de dames Pacelli. In de eerst helft van de competitie wonnen wij de thuiswedstrijd nipt met 30-29, maar we zijn aan elkaar gewaagd dus het is altijd maar de vraag wie de 2 punten mee naar huis gaat nemen.
Op Amilia na, was het team weer compleet. Daarnaast kregen we versterking van Bianca en Judith. We begonnen met een offensieve dekking, maar helaas scoorde Pacelli het eerste doelpunt. Door een aantal snelle aanvallen pakte we een kleine voorspong, 2-4. De scheidsrechter begon al op tijd met het uitdelen van tijdstraffen, dus we stonden regelmatig met iemand minder in het veld. Tot 13-13 was het stuivertje wisselen, maar vlak voor rust waren we niet helemaal scherp meer en scoorde Pacelli 3 keer achter elkaar. Ruststand: 16-13.

In de rust bespraken we dat we één van de hoeken vast gingen zetten en we wat beter de gaten dicht wilden schuiven. Zo gezegd, zo gedaan. We kwamen terug tot 19-19 mede door een aantal mooie treffers van Bianca. Maar helaas was Pacelli zuiverder in de afronding dan wij en bleven we daarna steeds 1, 2 of 3 doelpunten achter staan. Eindstand 33-30 in het voordeel van Pacelli. Ondanks dat we verloren hebben, hebben we er wel voor gestreden en heeft iedereen gescoord!
Volgende week spelen we thuis tegen TVO, komt u ons aanmoedigen?

Bianca 8, Anouk 6, Marjolein 4, Lenneke 3, Narelle 3, Amber 2, Eline 1, Kim 1, Jet 1, Judith 1.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp