Lettele – TVO 28-34 (rust 13-21)

Op dinsdagavond mochten wij afreizen naar Hengelo voor een thuiswedstrijd in de bekercompetitie tegen TVO. Huh, thuis in Hengelo? Ja, helaas was er geen zaal in onze regio beschikbaar waardoor wij uit moesten wijken naar Hengelo op deze doordeweekse avond.

Helaas moesten we het zonder de geblesseerde Jet, Narelle en Marjolein doen. Gelukkig wilden Sanne en Vera uit de A ons versterken, samen met Lieke uit DS2 en oude bekenden Yara en Bianca uit MW1. Fijn dat deze vijf meiden met ons mee wilden spelen.

We begonnen de wedstrijd voortvarend en het eerste kwartier was het stuivertje wisselen, via 4-4 stonden we op een gegeven moment voor; 10-9. Daarna werden we slordiger, werden onze fouten afgestraft door TVO, vergaten we zelf te scoren en ineens stond het scorebord op 11-20. Oei, dat was niet best. Met een stand van 13-21 gingen we rusten.

In de tweede helft lieten we de koppies niet hangen en vol energie hoopten we nog op een stunt. Bij een stand van 27-30 met nog 5 minuten te spelen kregen we hoop dat we nog naast TVO konden komen. Helaas speelde de vermoeidheid ons parten en werd het niet meer echt spannend. We wisten nog één keer te scoren maar de tegenstander deed dat nog viermaal. Eindstand 28-34.

Het zat er niet in deze wedstrijd. Ons bekeravontuur dit seizoen is hierbij gestrand. Het team van TVO komen we binnenkort in de competitie ook tegen, dus om het positief af te sluiten; we weten nu dus hoe we niet tegen hen moeten spelen. We zijn gebrand om 11 november als winnende partij bij hen van het veld te lopen.

Nog een positief feitje: in de reguliere competitie staan we bovenaan na de winst op Bentelo afgelopen zaterdag. Het is dan wel op doelsaldo, maar toch… we staan bovenaan.

Komende zaterdag reizen we af naar Geesteren, we spelen om 19:15 uur een uitwedstrijd tegen Langeveen DS1. We hebben begin september in de voorbereiding tijdens een trial met dubbele cijfers (24-12) van ze gewonnen. We hopen op veel publiek zodat we vol energie hopelijk de tweede overwinning in de competitie kunnen binnenslepen!

Scores Lettele-TVO: Lenneke 9, Bianca 5, Anouk 4, Kim 3, Amber 2, Amilia 1, Yara 1, Vera 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp