Lettele โ€“ Pacelli 30-29

Zaterdagavond speelden we onze 3e thuiswedstrijd van het seizoen tegen Pacelli. In de voorbereiding verloren we nog met 30-41 van Pacelli ๐Ÿ˜”, maar dit keer wilden wij graag de 2 punten mee naar huis nemen. We moeten het nog even zonder Jet doen, maar gelukkig speelden Bianca en Vera met ons mee ๐Ÿ’ช๐Ÿป.

We begonnen met een mooie openingstreffer van Marjolein. Zowel Pacelli als wij wisten het net goed te vinden en daarmee ging de stand in het begin gelijk op tot 4-4. Vanaf dat moment sloeg Pacelli een gaatje. Pacelli had veel ruimte op de hoeken en een goede afstandsschutter waarmee ze de eerste helft de voorsprong niet meer weg hebben gegeven. Ruststand 12-15. In de rust bespraken we dat we nog iets beter moesten aansluiten aan balkant, hun hoeken niet te veel ruimte moesten geven en uitstappen op de schutters.

Na rust bleef het verschil eerst 3 รก 4 doelpunten totdat wij vanaf 20-24 4x op rij scoorde en daarmee de stand gelijk trokken. Met mooi aangespeelde breaks van Tessa, een fantastisch publiek, onze vechtlust en een cruciale redding van Milou wonnen we de wedstrijd met 30-29! 60 minuten lang keihard strijden en dan met 1 puntje verschil winnen is het lekkerste wat er is! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Volgende week zaterdag (11 november) spelen wij om 19:00 tegen TVO in Bentelo. Hopelijk tot dan! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป

Marjolein 10, Anouk 4, Bianca 4, Lenneke 4, Kim 3, Narelle 2, Amber 1, Amilia 1, Eline 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp