Lettele – Bentelo DS2 32-16

De allereerste wedstrijd van het seizoen 2023-2024, thuis tegen de meiden van Bentelo dames 2. Met welgeteld 9 oefenwedstrijden in de maand september, begonnen wij vol goede moed aan het duel. Helaas kampen wij nog met 2 enkelblessures van Narelle & Jet, maar we kunnen gelukkig altijd rekenen op de loyale steun van Suus en Vera vanuit de A.
Dan de wedstrijd… De boodschap gekregen om op snelheid te spelen, lekker de 1e en 2e fase opzoeken, zoals Gert dat zo leuk zegt. Zo begonnen wij dan ook met een mooie 3-0 voorsprong. Deze voorsprong hebben we eigenlijk niet meer weggegeven. Het werd nog 10-7, maar door onder andere een penalty van Marjolein en goals van Suus en Lenneke werd de ruststand dan ook 14-9 in ons voordeel!
De tweede helft bleven wij deze lijn mooi doorzetten. Toen wij de 19! hadden aangetikt, scoorde Bentelo pas haar eerste doelpunt in de tweede helft. Ondanks dat wij lekker bleven scoren, mogen we onze keepers en dekking ook niet vergeten. De keepsters wisten er weer flink wat mooie ballen uit te houden. In de tweede helft hebben wij namelijk maar 7 doelpunten tegen gekregen en maar liefst 18x gescoord. Terwijl wij onze 22e, 23e, 24e, 25e, 26e & 27e goal scoorden, bleef Bentelo hangen op 12 goals. Al met al een goede wedstrijd, waarbij we strijd toonden en speelden als een team. Een heel positieve start van een hopelijk heel mooi seizoen.
We sluiten deze eerste wedstrijd af met een overwinning in dubbele cijfers, 32-16! Op naar volgende week uit naar Langeveen DS1 in Geesteren. Maar eerst hebben we nog de bekerwedstrijd in Hengelo tegen T.V.O DS1! Uiteraard hopen wij op een bomvolle tribune.
Amber 2, Marjolein 11, Lenneke 8, Eline 2, Anouk 2, Kim 4, Amilia 1, Suus 1, Vera 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp