LETTELE – AVANTI | 31-29 ( rust16-18)

Hop hop, gas dr op!

En zo hebben we dat gedaan. Afgelopen week speelden we tegen Avanti Wilskracht. Aan die ‘wilskracht’ ontbrak niks. De pot begon namelijk pittig, we kregen verschillende goals hard om de oren, zo stonden we na 2 goals van Kim en een van Amilia helaas met 3-7 achter.

Onze Jet mocht van haar fysio eindelijk weer minuten maken. Helaas was dat van korte duur, want door een harde val raakte ze na 10 minuten geblesseerd aan haar pols.

Gelukkig hadden we al 2 paar extra handen dankzij Bianca en Tessa, die met ons meespeelden. Dat die twee jaren samen gespeeld hebben, was niet te missen. Biance kon Tessa goed vinden op de cirkel en samen waren ze goed voor maar liefst 8 goals.

De eerste helft bleven we achter Avanti aanlopen. Waardoor we de rust ingingen met 16-18 achter.

In de kleedkamer was Gert duidelijk: elkaar rugdekking geven in de verdediging en eroverheen knallen in de aanval. Slim spelen en in tempo ballen.

De tweede helft begon gelijk op. Een paar mooie goals van Bianca, 2 van Lenneke en 2 van Amber brachten ons op 23-24. Nog één puntje en we stonden gelijk, de spanning was niet alleen op het veld te voelen, ook de tribune werd steeds luidruchtiger.

Dat was vooral te horen toen Lenneke, dankzij een legendarische break van Milou, de 24-24 scoorde. Gelijk spel! Het fanatisme steeg met de seconde. Dat was ook te merken op het veld, we moesten blijven vechten tegen het steeds vellere team van Avanti.

Bianca werd vast gezet in de aanval, waardoor we ons spel moesten aanpassen. Dit lukte ons goed en al snel maakte Anouk een mooie goal!

De laatste minuten gingen in en het bleef constant gelijk opgaan. De verdediging van Avanti liep niet meer lekker want leidde tot 3 penals. Lenn zat top in de wedstrijd en was daarom dé aangewezen persoon om deze te nemen. 3 goals, 3x raak. Dit maakte de eindstand 31-29 voor ons!

We nemen weer 2 punten mee in de competitie. We hebben nu een weekje rust. Zodat we het laatste weekend van oktober weer volle bak kunnen knallen. 28 oktober spelen we om 20.15 uit tegen RSC, in Weerselo. Dus hop hop, gas dr op. Tot dan!

Lenneke 12, Bianca 7, Anouk 3, Amber 3, Kim 3, Amilia 2, Tessa 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp