Hacol’90/Combinatie’64 – Lettele 27-24 (Rust 17-7)

Met net onze buikjes vol vertrokken we op tijd naar Oldenzaal. Dit keer vetrokken we voor het eerst dit seizoen met een volledig eigen selectie, zonder hulp van andere teams. Als je dacht dat dit een 1-0 voorsprong betekende dan heb je het mis. We begonnen de wedstrijd erg slordig en zonder beleving. We stonden dan ook gelijk 3-0 achter, door 2 goals van Narelle en Marjolein leken we dit gat dicht te maken. Helaas kwam daar een run van 7 van de tegenstander en was het ineens 13-4. We hadden veel moeite om de bal onder controle te houden. Aan het eind van de eerste helft ging het weer om en om, toch kon Hacol’90/Combinatie’64 nog 1 extra punt uitlopen.

We gingen de kleedkamer in met een 17-7 achterstand. Gert was (zacht uitgedrukt) not amused. Hij vond het nergens op lijken en hamerde er op dat we ons eigen spel moesten gaan spelen.
Anouk maakt in de tweede helft voor ons het eerste goal met een penal, al onze penals hebben we vandaag wel gescoord! 5 uit 5. Na een korte inhaal, door goals van 2x Lenneke, Kim en Anouk kwamen we bij tot 20-13. In het middelste gedeelte van de 2de helft bleef het scoren om en om. Het laatste gedeelte zette we toch nog de eindsprint in. Wij scoorden er nog 8 en Hacol’90/Combinatie’64 nog maar 2. Helaas was de wedstrijd een kwartier te kort. Jet mocht nog een vrije bal nemen, ondanks de muur en de keeper in het goal scoorde ze deze met een mooi lobje. De eindstand is 27-24 geworden.

Volgende week hebben we een lastig pot op het programma staan. We mogen thuis strijden tegen de nummer 2, WHC. Support is zeker welkom!

Lenneke 7, Anouk 5, Kim 4, Jet 3, Marjolein 2, Eline 1, Narelle 1 & Amilia 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp