Duiven- Lettele DS1 36-29 (rust 21-14)

Afgelopen zondagmiddag stond de langverwachte wedstrijd tegen Duiven op het programma. Na een uurtje in de auto kwamen we met prachtig lenteweer aan in Duiven. Dat de zon scheen was ook in de zaal te merken. De temperatuur was hoog, wat resulteerde in flink bezweette koppen.

De wedstrijd begon helaas niet zoals we hadden gehoopt. Duiven was vel en stond scherp in hun verdediging. Gelukkig resulteerde dit wel in 6 penaltys die allemaal raak gingen! Gedurende de eerste helft liepen we geleidelijk steeds verder achter. Zo gingen we de rust in met zeven punten achterstand.

De tweede helft begonnen we sterk. We herpakten ons en begonnen langzaam terrein terug te winnen. We zaten in een lekkere flow en wisten zelfs de achterstand (tot twee punten) bijna weg te werken. Helaas gingen bij ons de ballen er in de laatste minuten niet meer in, waar Duiven juist wel het net wist te vinden. De tweede helft werd zo gelijk spel en we verloren de wedstrijd met een verschil van zeven punten. De eindstand werd 36-29 in het voordeel van Duiven.

Volgende week spelen we helaas alweer de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. En wel tegen de nummer 1: OBW. Om 19.30 in thuis in Bathmen.

Onze jongste jeugdspeelsters mogen met ons mee oplopen en we maken er een mooie afsluiting van. Zien we u dan?

Marjolein 8, Lenneke 7, Amber 5, Anouk 4, Kim 3, Narelle 1 en jet 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp