AVANTI – LETTELE | 26-25


Met volle moed zijn wij zaterdagmiddag afgereisd naar Enschede. Door blessure leed moest Bianca helaas thuisblijven en mocht Amber vanaf de bank de wedstrijd bijwonen. Van te voren wisten we dat avanti een fysiek sterke ploeg was dus daar lag ook onze focus op in de dinsdag en vrijdag training.

Tijdens de voorbespreking was de opdracht duidelijk; ons eigen spel spelen en snelheid houden. Toch keken we al zeer snel tegen 3-0 achterstand aan. Gelukkig konden we door een aantal penaltys en scherp spel van onze kant terugkomen tot een 15-12 ruststand.
Met de koppies omhoog kwamen we de kleedkamer uit, helaas starten we opnieuw slordig. We bleven in fases leuk handbal laten zien, maar dat deed de tegenstander dit ook. Met nog 10 minuten op de klok wist narelle de aansluitingstreffer te maken: 23-22. Marjo bleef scherp vanaf de cirkel waardoor we goed bij konden blijven, maar het lukte ons niet om er over heen te gaan. Eindstand 26-25.

Jammer, maar het was een leerzame pot. Aankomend weekend hebben we vrij. Het weekend daarop spelen we een derby tegen buurtdorp Heeten. Wij hopen op publiek in grote getalen, om dan toch eindelijk onze eerste punten binnen te slepen!

Marjo 10, Eline 4, Lenneke 3, Narelle 2, Anouk 2, Jet 1, Jolien 1, Roos 1, Kim 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp