Start training jeugd

We zijn erg blij om te kunnen melden dat er vanaf volgende week weer getraind gaat worden door de jeugd. De technische commissie is hiervoor erg druk geweest, want door de coronamaatregelen zal dit toch allemaal net iets anders gaan dan normaal. Heel veel dank daarvoor!
Wij willen jullie dan ook dringend verzoeken om de bijgevoegde posters voor ouders, vrijwilligers/trainers en sporters goed door te nemen voordat er getraind wordt. Zo kunnen we iedereen een veilige omgeving bieden en toch ook plezier hebben.

De belangrijkste regel voor iedereen; Voel je je niet lekker? verkouden/hoesten/niezen/koorts? Blijf thuis!
Daarnaast; volg de instructies op die bij de Spil hangen/staan, volg instructies op van trainers en wijs elkaar daar ook op.

Als er onduidelijkheden, vragen of twijfels zijn? wij horen het graag en denken graag mee.

We hopen dat dit weer een mooi begin is om over een tijdje alle teams weer te zien handballen.

Groeten het Bestuur