Coronavirus: Zaalcompetitie 2019-2020 beëindigd en trainingen afgelast t/m 28 april

In verband met het Coronavirus zijn alle handbalwedstrijden van het zaalseizoen 2019-2020 afgelast door het NHV en is de competitie beëindigd. Voor meer informatie, zie https://www.handbal.nl/blog/2020/03/24/handbalcompetitie-2019-2020-beeindigd/

Dit betekent dat er geen kampioenen en degradanten zijn dit jaar. Wel geeft het NHV de verenigingen in de wedstrijdsport de mogelijkheid om ‘vrijwillige promotie of degradatie’ aan het vragen. Gezien het feit dat onze DS1 op 8 februari, 5 wedstrijden voor het einde van het seizoen, ongeslagen en oppermachtig kampioen is geworden van de hoofdklasse, hebben wij de ‘vrijwillige promotie’ voor DS1 aangevraagd.

Als we meer informatie hebben over de uitkomst hiervan, horen jullie het uiteraard zo snel mogelijk.

Daarnaast verlengen wij ons besluit van 12 maart wederom; tot en met 28 april zijn alle trainingen, wedstrijden en bijeenkomsten van HV Lettele afgelast.

Voor vragen/opmerkingen, neem gerust contact op.

Bestuur HV Lettele
lettele@handbal.nl