ABS 2 – Lettele 2 20-24 (10-10)

Plezier hebben deze wedstrijd was het advies van mij en afsluiten met een overwinning zodat wij gedeeld 2e zouden eindigen in de competitie. De eerste helft ging gelijk op met soms rommelig spel, maar in de tweede helft herpakten we ons en wisten door een gesloten verdediging en aanvallend rustiger te spelen de overwinning mee te nemen naar Lettele.

Het was een mooie afsluiter van een seizoen die begon in augustus toen ik op advies van Henk gevraagd werd om trainer te worden van een A team dat compleet over zou gaan om mee te spelen in de 3e klasse senioren. De verwachtingen waren om te wennen aan een andere competitie met meer tegenstand en fysiek en mentaal hier aan te wennen. Sommige meiden hadden niet veel hoge verwachtingen op welke plek we zouden eindigen, maar de trainingen wierpen vruchten af, poppetjes op andere posities en het begon te lopen. Vechtlust en mentaliteit zorgden ervoor dat we wedstrijden bij achterstand wisten om te zetten naar winst. Het was al een team maar we groeiden nog meer naar elkaar toe wat resulteerde in mee spelen om het kampioenschap. Net zoals dames 1 hadden wij een off day en was de eerste plek uit zicht, maar ik denk dat we trots mogen zijn wat we aks team samen hebben neergezet. We hebben persoonlijke verdrietige dingen mee gemaakt maar als team sloegen we ons er door. Een fantastisch team om te trainen en te coachen samen met Bernadette en Madeleine en Hilde, Eline, Amber, Lieke, Narelle, Amilia, Jasmijn, Sophie, Pien, Indy, Cindy jullie zijn toppers. Even rust en straks gaan we verder in de beker en voorbereiden op het seizoen 2019-2020.

Nogmaals Thanxs en BAM

Willem