Heeten 2 – Lettele 2 19-21 (11-12)

Lettelse dames 2 pakken prooi Heeten 2. Deze wedstrijd was belangrijk voor ons want winst betekende mee gaan om de titel. In een zeer spannende wedstrijd was het steeds stuivertje wisselen betreft de voorsprong, aangevuld met Maartje en Joanne en Lenneke gingen we de strijd aan wat resulteerde in een 11-12 voorsprong bij rust. Na de rust wist Heeten een gaatje te slaan tot 18-16, maar niet in paniek raken, iets meer vooruit verdedigen en we kwamen gelijk tot 19-19. Verdediging helemaal op slot, doorgaan en uiteindelijk winnen met 19-21 was totaal te danken aan een team dat vocht voor iedere meter en alles voor elkaar over had. Dat daardoor sneller gewisseld werd om het resultaat veilig te stellen werd door iedereen geaccepteerd. Na het eind signaal waren er tranen van vreugde en geluk omdat Sophie ons had zien winnen en we het allemaal voor haar doen. Wat een team, hecht, geloven en blijven knokken met elkaar. Een verdiende overwinning en wie weet💪

Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *