Voorwaarts 3 – Lettele 2 25-32 (15-16)

Weer een overwinning, zeg maar een eclatante overwinning. Vandaag de wedstrijd tegen Voorwaarts de mede koploper waar we heen gingen na een vroeg appje van mij aan de meiden. Niet zoveel uitleggen voor de wedstrijd hoe we moeten spelen maar uitgelegd waar de sterke punten van Voorwaarts lagen, dat lukte deels in de 1e helft maar nog niet goed genoeg. We liepen vrij makkelijk uit naar 3-0 tot onze verdediging begon te haperen, te veel ruimte en te laat wist Voorwaarts bij te blijven tot 15-16. In de rust aangegeven dat als we onze verdediging op slot zouden draaien we met de punten naar Lettele zouden gaan. Dat ging crescendo, Voorwaarts liep zich stuk op onze dekking ( 12 minuten wisten ze niet te scoren en omdat wij 2 minuten overtal kregen en in die tijd 3 doelpunten scoorden was het gat geslagen. Van 3 doelpunten naar 6 doelpunten verschil. Door snelle breaks en in startende opbouwers bleven we scoren en eindigde de wedstrijd in 25-32. Conditioneel hebben we Voorwaarts aangepakt en door overtuiging en als team werd dit neer gezet. Smetje deze wedstrijd is dat Amilia uitviel met een hopelijk valt het mee, enkel blessure. En wat ook erg fijn was is dat iedereen gescoord heeft. We gaan het zelfde doen als dames 1, bekijken per wedstrijd en gewoon lekker ballen. Het plezier spat er bij ons af. En O ja, de mee gekomen toeschouwers bedankt voor jullie support.

Willem