Lettele 2 – Broekland 3 30-21 (15-12)

Goede fases, slechte fases. Zo kun je de wedstrijd omschrijven vandaag, wat wilden we graag spelen om ruim te winnen, sterk starten, weglopen, maar Broekland weer terug laten komen gebeurde in de 1e helft. De tweede helft ging beter, we liepen weg naar 25-15 en het was gespeeld met een eindstand van 30-21. Belangrijk was weer het team gevoel en met elkaar presteren wat leidde tot deze overwinning. We gaan de laatste 4 wedstrijden tegemoet en het is alles mag en is mogelijk, als we als team deze competitie uitspelen. Die intentie werd na de wedstrijd uitgesproken, want iedereen heeft plezier, knokt voor elkaar en heeft alles voor elkaar over.

Willem, Bernadette en Madeleine en de meissies van dames 2