Dalfsen 3 – Lettele 2 23-23 (16-13)

Een diepe buiging voor de meiden van Lettele Dames 2. Wie gaat er winnen vandaag en wie houd de koppositie rekening houdende met Heeten 2. Zenuwen in de kleedkamer en toch de overtuiging dat we hier weer een goede pot neer zouden zetten begonnen we de wedstrijd niet best, hadden we de zenuwen uit de kleedkamer mee genomen het veld in, zeg het maar, in de eerste 15 minuten lieten we ons aftroeven en stonden we met 10-3 achter. Niet in paniek raken en de draad oppakken was het advies van de kant en langzaam kwamen we terug tot een 16-13 ruststand. In de pauze aangegeven dat we Dalfsen conditioneel moesten slopen en dat uitte zich ook. Het ging gelijk op en we kwamen tot 21-20. De laatste 5 minuten ging het gelijk op, Hilde stopte een strafworpen en Amber knalde de gelijk maker in het net. Met nog 10 seconden op de klok mocht Dalfsen nog een keer, maar door goed verdedigen bleef het gelijk, 23-23. De vreugde was groot en het punt was zeer verdiend. Ook nu hebben we weer laten zien dat we als team tot grootse dingen in staat zijn. Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen Broekland om 14.55 uur. We hopen weer op veel support.

Willem