CVO 2 – Lettele 2 20-21 (10-9)

2 heerlijke punten in de pocket.

Op een vroeg tijdstip spelen met de gedachte dat er meer is als handbal de voor bespreking gehouden en mee gegeven dat we als team deze 2 punt mee wilden nemen voor Eline. Dat liep in het begin even anders, CVO kwam erg sterk uit de startblokken en wist een 8-2 voorsprong te nemen omdat wij de kansen misten en we misschien wakker moesten worden. We vonden het genoeg en begonnen aan een inhaalrace wat resulteerde in een 10-9 achterstand bij rust. In de tweede helft was het andersom wij benutten de kansen en CVO faalde, we liepen weg naar 17-21 en het was gespeeld, de scheidsrechter viel uit, de laatste 97 seconden tikten weg en de punten waren in de pocket. Als team weer , met een zieke Narelle een heerlijk spelende Marjolein als opbouwer en iedereen gescoord , een strakke dekking, alles voor elkaar over hebbende blijven we mee strijden om de bovenste plek. Kortom wat een heerlijk team die ondanks tegenslagen blijft knokken.

Willem

Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *