Lettele 2 – Wesepe 2 22-15 (12-6)

Laten we eerst dames 1 feliciteren met de koppositie die eindelijk bereikt is. Vandaag de wedstrijd tegen Wesepe die op het programma stond, maar voorafgaand was er eerst de uitreiking van de nieuwe shirts door Kapsalon Annemiek en de trainingsjacks voor de begeleiding van Klussenbedrijf Scholten. Daar zijn voor de wedstrijd mooie foto’s van gemaakt, Wim Wagemans kwam de dames verrassen met een mooi krat met bidons zodat ze niet meer met oude flessen hoefden te lopen. Alle sponsoren enorm bedankt voor deze nieuwe spullen. Nu de wedstrijd, vooraf aangegeven dat we alle tegenstanders moesten gaan bestrijden met onze eigen wapens en een instelling waar de tegenstander niet tegen kan, ( zo van kom maar op dan, wie ben jij ). Dat werd vandaag perfect uitgevoerd. Door snel spel en veel loopwegen wisten we Wesepe van ons af te schudden en liepen we weg naar een 8-2 voorsprong. Hierna verslapten we wat en kon Wesepe terug komen tot een ruststand van 12-6. In de tweede helft wisten we door goed te verdedigen en snelle breaks de voorsprong weer uit te bouwen naar een 22-15 eindstand. Het was een mooie wedstrijd waarin we lieten zien dat de trainingen goed werken en daardoor mooie dingen in het veld lieten zien. We stonden nu echt als team in de aanval en verdediging en het publiek heeft hierdoor een mooie wedstrijd gezien. Ik heb het al vaker gezegd, maar er stond vandaag een team wat in mijn ogen één van de betere is van deze competitie en het kwam eruit. Kortom zonder namen te noemen, trots, ook namens Bernadette en Madeleine.

Willem