Lettele 2 – SDOL 2 22-17 (8-9)

Pff, wat maken we het ons zelf moelijk! De eerste wedstrijd van de 2e helft van de competitie zijn we moeizaam gestart. In de voorbespreking aangegeven hoe we moesten handballen qua aanval en verdediging, de verdediging was goed na een 5-1 omschakeling, maar aanvallend liep het stroef, balverlies en te gehaast spelen leverde een 8-9 achterstand op bij de rust en in de rust aangegeven dat we zeker een beter team hebben, misschien wel 1 van de betere in de hele competitie maar dat kwam er vandaag niet helemaal uit. Tot 10 minuten voor tijd was het stuivertje wisselen betreft 1 doelpunt voorsprong, maar toen lieten we zien dat we als team de punten in huis wilden houden en ging de verdediging helemaal op slot en lieten we gelukkig zien dat we met ons eigen spel en snelheid weg liepen naar een verdiende 22-17 overwinning. De zusterstrijd tussen de familie Bos was ook los gebarsten, doordat Hilde een paar dagen geveld was door  griep, kwam Joanne de tweede helft in de goal en ranselde veel ballen uit het doel met als gevolg dat ze groeide en er ook maar even 3 penalty’s uithield. Kortom ook slechte wedstrijden weten wij te winnen en door verrassende uitslagen ( Dalfsen en Voorwaarts ) verloren staan wij nu op een gedeelde 1e plaats. Volgende week moeten wij tegen Holten en daar hebben we nog een appeltje mee te schillen. Zondag 13 januari moeten wij om 11.00 uur spelen in Holten en kunnen wij jullie support weer goed gebruiken.

Willem