Holten 1 – Lettele 2 24-19 (12-8)

We staan weer met beide benen op de grond en de nederlaag vandaag was eigenlijk ook wel terecht. De minst slechte heeft vandaag gewonnen, wij waren verdedigend niet scherp en lieten ons af troeven door hun fysieke spel. Aanvallend waren we niet echt creatief en kon Holten hun voorsprong vast houden. Klein puntje was misschien toch dat als we op 2 doelpunten verschil kwamen er door soms discutabele beslissingen van de leidsman Holten weer heel gemakkelijk naar een voorsprong uitliep naar 4 of 5 doelpunten. Dit is echter geen excuus voor de nederlaag, Holten is de terechte winnaar. Winstpunt is dat wij hier van kunnen leren betreft hardheid, intimidatie en niet laten beïnvloeden door beslissingen. Dat is ook het streven van dames 2, wennen aan al deze facetten en hierdoor alleen maar beter van worden. Omdat wij dit allemaal zien is het alleen maar prettig om met veel inzet op de training dit te gaan veranderen. Kortom lekker doorgaan en lekker ballen.

Willem

Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *