Nieuw Heeten DS2 – Lettele DS2 31-34 (17-18)

65 doelpunten in 1 wedstrijd

Vandaag weer een tegenstander die boven ons stond en die we aan de zegekar wilden binden. Nieuw Heeten nam brutaal de voorsprong maar door ons eigen spel te spelen wisten we weer gelijk te komen en er over heen. Dit leidde tot een gelijk opgaande strijd waarin de aanvallen goed waren, maar we verdedigend te veel steken lieten vallen en we de rust ingingen met 1 doelpunt voorsprong. In de rust hadden we afgesproken dat de dekking beter als 1 blok moest staan en strakker moesten uit stappen op hun schutters. Dit pakte goed uit en konden we de voorsprong uitbouwen naar 4 doelpunten verschil. Dit wisten we keurig vast te houden ook toen Nieuw Heeten weer tot 1 doelpunt terug kwam (23-24) maar wat vorig seizoen nog wel eens gebeurde (koppies laten hangen) gebeurde niet, want als één team bleven we handballen en sleepten we de verdiende overwinning binnen. Kortom ons avontuur gaat verder en tot het eind van de competitie gaan we mee spelen voor een hoge klassering. Ook nu weer een team gezien dat ondanks de kleine foutjes met elkaar knokt voor de punten. Volgende week spelen we zondag 16 december om 11.15 uur thuis tegen ABS 2 en natuurlijk willen we deze buren twist winnen, dus jullie support is van harte welkom.

Willem Woudstra

 
Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *