Lettele 2 – Heeten 2 17-17 (10-8)

Dames 2 doet nog steeds mee

In een 1 e helft waar we snel op achterstand kwamen 0-3 wisten we ons te herpakken en lieten we net mooie aanvallen zien dat de trainingen zijn vruchten begint af te werpen. Beweeglijke aanvallen en een strakke dekking leidde tot een 10-8 voorsprong.

In de tweede helft wisten we een gaatje te slaan van 3 doelpunten maar konden dit door pech en houtwerk niet vast houden. Maar we lieten de koppies niet hangen en wisten een verdiend punt mee te nemen naar Lettele. Mooi om te zien was dat Sophie op haarnieuwe positie er gelijk 3 in knalt en Narelle lekker speelt op de opbouw. Kortom ook wij nog 2 wedstrijden en dan zit de eerste helft erop. We hebben ons in een avontuur gestort en dat pakt goed uit.

Willem Woudstra

Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *