Lettele 2 – ABS 2 20-15 (10-10)

Vandaag stond de burentwist tegen ABS op het programma en de strijd om de gedeelde 2e plaats in de competitie.  Natuurlijk wist ik als oud trainer van ABS hoe we moesten spelen, maar daar kwam in de eerste helft weinig van terecht. Na een 2-5 achterstand werd er even als collectief gespeeld en bogen we de achterstand om naar een ruststand van 10-10. In de rust aan gegeven dat we niet als eilandjes moesten spelen maar als team en dit wisten we om te zetten naar een 16-10 voorsprong. Dit gebeurde door snelle combinaties en een strakke dekking. Na 60 minuten stond er een eindstand van 20-15 op het bord, ABS wist in de tweede helft maar 5 keer te scoren. We hebben de 1e helft van de competitie er op zitten en staan samen met 3 andere ploegen op een verdiende 4e plaats met maar 2 punt achterstand op de koploper. Zoals ik al eerder aangaf het avontuur gaat verder en wie weet wat er nog allemaal gaat gebeuren. We hebben nu even een tijdje rust en gaan het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Van deze kant wil ik mede namens mijn meissies iedereen fijne feestdagen toewensen en een gezond, sportief en gelukkig 2019.

Willem

Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *