Lettele 2 – CVO 2 23-21 (13-9)

Vol vertrouwen en gemotiveerd hebben we vandaag tegen de tijdelijke nummer 1 laten zien dat ondanks gemiste kansen en slordigheidjes we in deze klasse thuis horen.
We begonnen sterk en liepen gelijk weg naar een 3-0 voorsprong. Echter door te verslappen en een paar ‘foute’ ballen kwam CVO terug tot 7-7. Hierna kwamen we weer in ons spel en liepen makkelijk weer uit naar 13-9. In de tweede helft ging CVO over op offensieve dekking en daar hadden we in het begin geen vat op waardoor ze weer terug kwamen tot 21-21. Waar in het verleden de koppies naar beneden gingen bleven wij handballen en wisten door 2 snelle aanvallen de eindstand te bepalen op 23-21. De dekking stond goed en Eline was vandaag koel met de 7-meters, 5 krijgen en 5 maken. Complimenten aan de hele ploeg, als collectief hebben we verdiend gewonnen.

Willem

Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *