HV Lettele 2 – Dalfsen 3 25-24

Vandaag de wedstrijd tegen Dalfsen 3 op het programma de nummer 2 van de competitie. Dat het niet makkelijk zou worden wisten we, gezien de ervaring van onze tegenstander. Vrijdag nog specifiek getraind op het afschermen van de cirkelloper en beweging in de aanval. Vanaf het begin was het een gelijk opgaande wedstrijd met een sterke verdediging. We gingen de rust in met 1 doelpunt achter en wisten dat er meer in zat als we de tweede helft als collectief zouden blijven spelen. Halverwege de tweede helft kwamen wij op 2 doelpunten voorsprong die door Dalfsen gehaaid weer werden ingehaald. Nadat we zelfs achter kwamen stonden we op en als team wisten we in de laatste 3 seconden door een loep zuiver schot van Amber de punten mee te nemen. Iedereen heeft met elkaar gestreden voor de punten en dit was ook zeer verdiend. De progressie zie je iedere wedstrijd toe nemen en smaakt naar meer. Volgende week tegen Broekland 3 waar we daar ook de punten mee naar huis willen nemen. Jullie support is welkom.

Willem