Broekland 3 – Lettele 2 16-21 (5-14)

Vandaag de volgende pot tegen Broekland 3 gespeeld en verdiend gewonnen. Na een mooie eerste helft met snelle aanvallen, mooie combinaties en de hoek vrij spelen en een sterke verdediging gingen wij de rust in met een voorsprong van 9 doelpunten. Aangegeven dat we de tweede helft zo moesten blijven spelen, maar Broekland ging offensiever en ook hard verdedigen waardoor wij toch wel even van slag waren en nadat wij veel vreemde 2 minuten en 7 meters tegen kregen hervatten wij ons door de rust weer in ons spel te krijgen en de voorsprong van 5 doelpunten lekker uit te spelen. Dit was een wedstrijd waar we als team weer hebben geleerd om gewoon lekker te blijven ballen. Volgende week spelen we thuis tegen CVO om 11.15 uur en kunnen we jullie support goed gebruiken.

Willem Woudstra

Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *