Instuif 2018

Woensdag 10 oktober was het zover. De handbal organiseerde een instuif om nieuwe leden te werven, maar ook de jongste nieuwe leden waren uitgenodigd. Er waren 14 enthousiaste meisjes aanwezig. Een klein aantal was nieuw en nog niet bekend met handbal. Er werd eerst geleerd hoe je moet gooien. Dit wisten de nieuwste leden al goed te vertellen en er werd voorgedaan. Dit ging mooi. Maar er moest natuurlijk eerst worden warm gelopen. Armen zwaaien, centjes zoeken, zijwaarts en achteruit lopen. Alles kwam aan bod.
Daarna kon er in een spellencircuit geoefend worden met gooien, mikken en stuiteren met de bal. Er werd geëindigd met een balspel. Er waren twee teams. In het midden lag een grote bal en alle speelsters van elk team hadden een bal en moesten zo snel mogelijk proberen de grote bal bij de anderen over de lijn te gooien. Het verliep spannend en ging gelijk op. Daarna met z’n allen op de foto. Tikkertje en toen was de tijd al voorbij. Alle kinderen kregen na afloop een snoepzakje. We hopen dat de nieuwe meisjes enthousiaster zijn geworden en zich aan gaan melden.

Groetjes,
Meike Meijerink, Anouk Schiphorst en Astrid Reijlink