Lintjesregen

Zoals bijna iedereen al wel heeft gehoord, hebben Willie en Marijke Kleine Koerkamp de dag voor Koningsdag een Koninklijke onderscheiding gekregen in de grote Lebuinuskerk in Deventer. Ze hebben dit niet in de laatste plaats gekregen voor hun jarenlange inzet voor onze handbalvereniging. Niemand bij ons kan zich nog herinneren dat ze er niet waren!

Willie heeft heel veel voor onze vereniging gedaan en vele taken vervuld, maar vooral het scheidsrechtergebeuren altijd begeleid. Heel veel wedstrijden gefloten en wie is er niet door hem begeleid bij het scheidsrechteren!

Marijke is net als iedereen waarschijnlijk als klein meisje bij de handbal gegaan en uiteindelijk gewoon altijd gebleven. Als trainster, coach bij het handbalkamp noem het allemaal maar op. Het kleine meisje is nog steeds niet erg groot maar toch is ze uitgegroeid tot ongeveer de moeder van onze vereniging.

Over hun beiden kunnen we wel zeggen dat ze vooral erg aardige lieve mensen zijn die een voorbeeld zijn voor iedereen. En wij hopen dat ze nog lang bij ons blijven zodat we allemaal kunnen leren hoe je in een vereniging kunt functioneren en de club tot een warm nest maakt!

Het bestuur.