Dienst van de dienstenveiling

Op dinsdag 10 april 2018 hebben wij van Dames 1 een positietraining gekregen. Dit hadden wij gekocht op de dienstenveiling van de handbal. De training begon met een korte warming-up deze is gegeven door Maaike en Bianca die de algemene leiding hadden. Daarna werden we verdeeld in 2 groepen. Toen moesten we een paar oefeningen doen met de “ladder” en gooien op goal bij Henk (de coach). De volgende oefeningen deden we in 3 groepjes en elke oefening was bij 1 positie. De posities waren opbouw, cirkel en hoek. In de hoek hebben Milou en Jolien ons geleerd hoe we het best vanuit de hoek kunnen gooien. Op de opbouw hebben we van Ilse en Anouk S.   geleerd om hoog te springen en hard te gooien. Bij de cirkel lieten Cindy en Anouk O. ons zien hoe je de valworp moest doen en het beste een verdediger kan passeren. Aan het einde hebben we nog een spelletje gedaan met verdedigen en aanvallen & hebben we nog penalty’s genomen bij Bianca. 

We willen de dames van Dames 1 bedanken voor deze super leuke en leerzame training. We hebben veel geleerd en hopen dat we het nog een keer gaan doen!

Lieke Zandbelt & Jet te Riele

Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *