Dienstenveiling 2017

Zondag 29 oktober was het dan zo ver, de dienstenveiling van HV Lettele: Eenmaal, andermaal! De Huskamer zat goed vol na de gewonnen derby van onze voetbalheren tegen Nieuw Heeten.

Na het openingswoord van onze voorzitter kwamen Plien en Bianja het podium op om de dienstenveiling in goede banen te leiden. Naast aangeboden diensten door alle handbalteams, werden er vanuit verschillende Lettelse verenigingen, ondernemers en vrijwilligers een groot scala aan diensten aangeboden. Van het invlechten van de haren door Celien ten Have tot een driegangenmenu van de recreanten. Van kaarten voor Twente – Ajax tot zes kilo beenham. Van een bon voor Samen eten tot schoenen poetsen door Toos en Marie en van een kuub wormenmest van Wormenkwekerij de Lange Pier tot kaarten voor TSV Bayer 04 Leverkusen – SG BBM Bietigheim. Van alles kwam voorbij en niet onbelangrijk: er werd flink geboden! Want een VIP avond bij 3koteboebo of 3 liter pompoensoep, wie wil dat nou niet! Er was zelfs een pauze nodig om even een hapje te eten, wat dames 2 met het maken van wafels en broodjes hamburger goed had geregeld. In de pauze traden de gebroeders te Riele op met het lied: Helemaal niets! Want laten we eerlijk zijn: wat is een vereniging zonder al zijn vrijwilligers en wat is een dienstenveiling zonder bezoekers, (aan)bieders, kopers, en helpers? Precies, helemaal niets! Met zijn allen hebben we de 2e dienstenveiling in de handbalgeschiedenis tot een overweldigend succes weten te brengen. Met een geschatte opbrengst van €2300,-  was de dienstenveiling meer dan geslaagd!

PS: foto’s of verslagen van de uitgevoerde diensten zijn van harte welkom!