Dienstenveiling 2017

Een aantal jaren geleden werd door Handbalvereniging Lettele voor het eerst een dienstenveiling georganiseerd. Een groot succes en daarom natuurlijk zeer vatbaar voor een vervolg! Daarom hebben we besloten om dat vervolg dan ook maar plaats te laten vinden op: Zondag 29 oktober van 16.00 tot 19.00 uur in de Spil na de voetbalwedstrijd Lettele 1- Nieuw Heeten 1. Kijk, dan hebben we gelijk een beetje volk in de Huskamer!

Iedereen weet  nog wel wat een succes de vorige editie van de Dienstenveiling was. Wij herinneren ons de gehaktballen van Marijke de Brouwer, de klusmiddag van Theo Scholten die door zijn eigen vrouw werd aangeschaft en natuurlijk het etentje van Paulien Welgraven dat door Diny Wagemans op de kop werd getikt. Vele, vele leuke diensten, als het verhaaltje voor het slapen gaan voor Wim Wagemans en natuurlijk de vele goede ideeën vanuit onze teams.

De veiling wordt ook nu weer geleid door Plien en Bianja! Wij hopen dat iedereen ook deze keer weer zo creatief zal zijn en we verwachten leuke, lieve en grappige diensten van onze leden en sympathisanten te kunnen veilen. Geef je dienst op: Dienstenveilinglettele@gmail.com

Zegt het voort en kom gezellig veilen! Dan maken we er weer een fantastisch festijn van.

Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *