Bardienst Kermis 2017

Over precies een maand is het weer zover: de Lettelse Karmse! Zoals ieder jaar bemant Handbal Vereniging Lettele weer een avond en een middag de bar, dit jaar op vrijdagavond 4 augustus en zondagmiddag 6 augustus.

De vrijdagavond is verdeeld in 2 diensten, namelijk van 19:30 uur tot 22:30 uur, en van 22:30 uur tot het einde (2 x 6 personen). Op de zondagmiddag zijn de diensten van 13:30 uur tot 16:00 uur, en van 16:00 uur tot 18:00 uur (2 x 10 personen).

Let op! Om achter de bar te staan geldt een minimum leeftijd van 18 jaar! Voor jeugdleden onder de 18 jaar wordt er een beroep gedaan op de ouders.

Graag voor woensdag 12 juli opgeven bij Anouk Schiphorst voor welke dienst(en) je beschikbaar bent. Geef bij de opgave ook aan of je wel/niet kunt tappen. Aan de hand daarvan wordt een indeling gemaakt. Ook als je niet in de gelegenheid bent om te helpen, graag even een reactie. Wanneer je niet reageert, loop je het risico dat je gewoon wordt ingedeeld.

Alle leden van het afgelopen seizoen hebben inmiddels een mail gekregen. Mochten we iemand vergeten zijn; meld dit dan even. Je mag natuurlijk altijd zelf de desbetreffende persoon informeren. Ook andere belangstellenden die HV Lettele een warm hart toe willen dragen, mogen reageren en bardiensten voor de vereniging draaien.

Mocht je op de vrijdagavond of zondagmiddag niet beschikbaar zijn voor de bardienst, maar wil je wel een ander dagdeel achter de bar staan? Dan kan je contact opnemen met de SECL. Zij zijn naast vrijwilligers voor de bardiensten ook nog op zoek naar diverse andere vrijwilligers, zodat we er met zijn allen een mooi feest van kunnen maken!