Nieuwe sporttassen DS1, gesponsord door ‘Te Riele Olie’

Zaterdag 11 oktober, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd, kregen de speelsters van dames 1 nieuwe sporttassen overhandigd. De sporttassen zijn gesponsord door Paul en René te Riele namens ‘Te Riele Olie Lettele’.

Te Riele Olie levert alle soorten brandstoffen en smeermiddelen op elk gewenst adres. Het tankstation van te Riele Olie bevindt zich aan de Holterweg, waar dag en nacht getankt kan worden. In de pompshop zijn allerlei handige producten voor onderweg te verkrijgen.

Vera Klein Koerkamp sprak René te Riele toe en overhandigde de sponsor een bos bloemen. Vervolgens kwamen de speelsters oplopen met de tassen om deze te presenteren aan het publiek. Er volgde een woordje van onze aanvoerdster, gevolgd door een gezamenlijk ‘bedankt’ en een applaus.

Aan de reacties van het publiek te horen, zijn de tassen ook bij hun goed ontvangen. Wij zijn er heel blij mee en zullen de tassen met trots iedere wedstrijd presenteren.

Namens de speelsters en begeleiding van dames 1: BEDANKT!