C2 Kampioeeeen!!

Zaterdag 15 maart was het dan eindelijk zover, de dag waar we met de C2 zo lang naar toe geleefd hadden. Waar in januari al veelvuldig werd gespeculeerd over het kampioenschap en er wekenlang werd gevraagd wanneer we écht niet meer te achterhalen waren, konden we ons afgelopen zaterdag tot kampioen kronen. Op dat moment stonden we vier punten voor op de nummer 2 met nog twee wedstrijden te gaan. Om zeker te zijn, zou er nog 1 puntje gehaald moeten worden. Dat ene puntje zouden we thuis tegen CVO binnen moeten slepen.

Waar de coaches haast nog zenuwachtiger waren dan de speelsters zelf, werd er om 10.00 uur aangefloten. Gelukkig was de meeste spanning na tien minuten al weg, toen we 5-0 voor kwamen te staan. Onze voorsprong breidden we uit tot 14-3 met de rust. Geen vuiltje aan de lucht. De eerste minuten van de tweede helft liep het eventjes wat stroef, we kregen direct twee doelpunten om de oren. Gelukkig pakten we al snel ons eigen spelletje weer op en konden we vrijuit doorspelen tot een 28-10 overwinning, waarmee ons kampioenschap een feit was!

Na afloop volgden een heleboel foto’s en felicitaties van al ons publiek. Daarna hebben we met zijn allen een patatje gegeten en wat gedronken, waarna we weer naar Lettele zijn gegaan. Hier stond de platte wagen al voor ons klaar en hebben we een rondje door het dorp gereden. We hebben de dag afgesloten in de kantine van de Spil. Wij bedanken alle ouders, het publiek en onze shirtsponsor Attent Lipholt voor het fantastische seizoen. Wij wensen dit team heel veel succes en plezier in de toekomst!

Jolien en Milou Oosterwijk

Algemeen, Jeugd D1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *