Oproep: Gezocht handbalspeelsters dames 2!

Zoals ze zo hard oh-ooh riepen tijdens de prachtige revue in januari, zo hard roepen 6 speelsters van dames 2 dit nu ook. Voor volgend seizoen hebben wij een chronisch tekort aan gezellige en sportieve dames. We doen hard ons best om het handbalspel van dames 1 te evenaren, maar in de praktijk blijkt er nog enige ruimte voor verbetering te zitten.. We hebben jou daarom hard nodig! We verwachten van jou geen eredivisie niveau, maar gewoon dat je gezellig met ons mee komt trainen, handballen en deelneemt aan de teamuitjes. Uiteraard verwachten we wel dat je met ons voor de winst gaat maar we hanteren geen zware selectie; alle vrouwelijke personen zijn geschikt.

We trainen op vrijdagavond (i.v.m. studerende personen) van half 8 – half 9. De wedstrijden zijn op zondag. Indien je graag eerst een paar keer mee wil trainen om te kijken of je handbal en ons wel leuk genoeg vind, stuur dan even een berichtje naar Judith Aarnink juud_1988@hotmail.com.

Groetjes,

Dames 2
H.V. Lettele

h

Algemeen, Dames Senioren 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *