‘Wel winnen, hè!’ in Apeldoorn, Zwolle en Raalte

Vorig jaar hebben wij de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè’, bezocht in de Deventer Schouwburg.

Deze inspirerende voorstelling is zeker de moeite waard om te kijken! Een verslag wat wij hierover gemaakt hebben, is op de website te vinden. Nu is deze voorstelling maandag 20 januari in theater Orpheus in Apeldoorn te zien, op dinsdag 21 januari in Odeon de Spiegel in Zwolle (speciaal voor ouders) en op woensdag 12 maart in het Hoftheater in Raalte. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten (€5,-), zie: http://www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen

Wij hopen dat er meer vrijwilligers, trainers, leden, ouders en/of andere betrokkenen deze voorstelling zien, zodat we met zijn allen aan een positief sportklimaat bij HV Lettele blijven werken! Voor het verslag (eerder geplaatst op de website), klik hier!

Jolien en Milou Oosterwijk

Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *