Update dienstenveiling

Beste Leden,

Langzaam daalt de temperatuur. De eerste blaadjes zijn gevallen en het lijkt stil op straat in Lettele. Toch klinkt er ergens muziek en hoor je gelach. Op zondag 27 oktober wordt de dienstenveiling van HV Lettele gehouden in de voetbalkantine bij de Spil. Een gezellige en hilarische middag voor het hele dorp. Daar gaan wij persoonlijk voor zorgen!

Er komen steeds meer diensten binnen stromen, maar we willen meer. Want hoe meer diensten, hoe meer wij te lullen hebben. HelpĀ de vereniging een stuur een leuk aanbod naar dienstenveilinglettele@gmail.com. Voor de dienst met het hoogste bod en voor de meest originele dienst, wordt een leuke prijs weggegeven!

Met vriendelijke groeten,

Plien & Bianja (jullie veilingmeesters)