Eenmaal, andermaal

Zoals al aangekondigd, houden we als handbalvereniging op 27 oktober een grote dienstenveiling onder de naam Eenmaal, andermaal.

Zo gaat het: Twee charmante veilingmeesteressen kondigen aan wat er aangeboden wordt en voor welk minimumbedrag, de aanwezigen bieden daarop en het winnende bedrag gaat naar de vereniging.

Doel is de kas van de vereniging weer wat te spekken. Maar dat niet alleen: het wordt ook een heéééle leuke middag! Want:

• Eenmaal, andermaal wordt gepresenteerd door niemand minder dan Plien en Bianja!
  • Er treedt een keur aan Lettelse artiesten op!

Maar….daar heben we jouwel bij nodig! Want als niemand wat aanbiedt om te doen, is er ook geen dienstenveiling!

We hebben al: een taart, een Limburgse vlaai en hulp bij het maken van Sinterklaasgedichten

Hulde! Maar nog lang niet genoeg!

Dus! Boor je creativiteit aan en bedenk wat jij kunt aanbieden. Alleen, met je broer of zus of met je team, het maakt niet uit.

Dus! Kom op met die raamwasbeurt, massage, taart, huiskamerconcert, boodschappenservice of wat dan ook!

Stuur je aanbod op, voor 1 oktober, naar dienstenveilinglettele@gmail.com of via de facebookpagina van Eenmaal, andermaal.

Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je bellen met Judith Aarnink 551289 of Nanne Dorren 550062

Eenmaal, andermaal!!