Eenmaal, andermaal…

Grote hand-en  spandienstenveiling op 27  oktober

Handbalvereniging Lettele is op zoek naar extra bronnen van inkomsten en heeft daarvoor iets leuks bedacht wat (hopelijk) ook nog wat extra geld in het laatje brengt: een hand- en spandienstenveiling

Ben je goed in Sinterklaasversjes maken?  Geweldige taarten bakken? Ramen wassen? Honden uitlaten?  Sokken stoppen? Gras maaien? Hout hakken?  Schilderijen ophangen?  Strijken? Een sollicitatie- of liefdesbrief schrijven? Uitleggen hoe Excel werkt? Of nog heel iets anders? En wil je dat best “verkopen”  ten bate van de Handbal?  Dan lees snel verder!

Laat ons per mail of via Facebook  weten  wat jij wil inbrengen voor de hand- en spandienstenveiling op 27 oktober.  Op de veilingmiddag gaat een geweldig koppel van veilingmeesters ( de namen houden we nog even geheim)  alle ingebrachte diensten veilen.  De opbrengst gaat naar de kas van de handbalvereniging, dankzij jullie inzet!  Behalve de dienstenveiling zijn er die middag ook nog  optredens van bekende  Lettelenaren.  Het wordt gewoon een geweldige happening! Waar die gaat plaatsvinden,  maken we nog bekend.

Maarrrr: dan is dus wel nodig dat zoveel mogelijk leden iets aanbieden voor  de veiling. Dus: bedenk waar je goed in bent of wat je leuk vindt om te doen en maak daar een aanbod van! En trommel je buren, familieleden, vrienden en vriendinnen en kennissen op om te komen loven en bieden op jouw inbreng!

Mail je aanbod voor 1 oktober naar
dienstenveilinglettele@gmail.com   of via Facebookpagina Eenmaalandermaal. Zet erbij wat jouw aanbod precies is, met wie je dit gaat doen en hoeveel  geld het volgens jou waard is.  (de minimumprijs waar het voor geveild wordt, wordt uiteindelijk wel bepaald door de veilingcommissie). Vermeld ook je contactgegevens, want degene die jou aanbod koopt,  moet jou kunnen bereiken om een afspraak te maken over wanneer je je dienst gaat leveren.

Vragen?
Wil je nog wat weten, mail naar bovenstaand mailadres of  met Judith Aarnink (551289) of Nanne Dorren (550062)