C1 wint toernooi in Nieuw Heeten

Zaterdag 1 juni ging de C1 naar Nieuw Heeten voor het Riek Pijnappel toernooi. In een poule met Wijhe, Holten en Schalkhaar begonnen we met de shoot out. Bij de shoot out kon de keeper voor elke tegengehouden bal, punten scoren voor het team. Wij waren als derde aan de beurt om te keepen en alle ballen werden tegengehouden, waardoor wij de shoot out hadden gewonnen. Door deze winst begonnen we met drie punten aan het toernooi. De eerste wedstrijd tegen Schalkhaar werd gemakkelijk gewonnen met 14-2. De tweede en derde wedstrijd werden uiteindelijk ook ruim gewonnen, waardoor de C1 ongeslagen de eerste prijs had gewonnen!

Jeugd C1